Industrie en machinebouw

Op maat geproduceerde aluminium producten voor uw machinepark, industriële- of machinale omgeving in samenwerking met ASC Specials. Bekijk ons brede assortiment in machinebordessen, brugconstructies, speciale trappen, werkplatformen, kooiladders en andere speciale constructies.

Heeft u interesse in aluminium producten voor de industrie of machinebouw? Neem dan contact op met ons. Wij helpen u graag verder en produceren graag een aluminium oplossing op maat in onze eigen fabriek binnen Nederland.

Industriële constructies op maat gemaakt

Aluminium constructies van de beste kwaliteit. Een lange termijn samenwerking. Producten van het hoogste niveau. Hier staat ASC Specials voor.

De meerwaarde die ASC Specials kan bieden is het aanleveren van het totaalpakket. Wij ontzorgen u van A tot Z als het gaat om een oplossing aan te bieden voor uw probleem.  Hiermee bedoelen wij van tekenkamer tot en met aan oplevering en zelfs het natraject hiervan. Wij zien onszelf dan ook niet direct als een leverancier, maar als een kennispartner die gaat voor de lange termijn samenwerking. 

Flexibiliteit

U heeft bij ASC een ruime keuze uit product uitvoeringen en de verschillende toepassingen daarvan. Wij fabriceren nagenoeg alle industriële- onderhouds-, vlucht- of toegangssituaties. Uw wens staat centraal, wij vullen deze graag aan met onze kennis.

Kennispartner

Denkt u een oplossing te hebben voor uw probleem maar twijfelt u aan de realisatie hiervan? Wij brengen u graag op de hoogte van alle specifieke veiligheidsnormen en -richtlijnen zowel landelijk als Europees gezien. Wij delen graag onze kennis en ervaring om samen met u tot de ideale oplossing te komen. Wij hebben alles in eigen huis en kunnen u compleet ontzorgen op het gebied van ontwerp, modelleren, fabricage en oplevering eventueel gekeurd en gecertificeerd.

Al meer dan 30 jaar is ASC actief in de petrochemie-, industrie- en installatiebouwsectoren.

Offerte ASC Specials

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, gif, xls, xlsx, txt, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 20.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   

  Modulaire en Robuuste systemen voor machinebouwers

  Robuuste constructies met TIG techniek

  ASC Specials onderscheidt zich door een hoge(re) belastingsnorm van constructies te koppelen aan een gunstige prijsstelling. Een groot deel van onze machinebordessen, werkplatformen en brugconstructies zijn handmatig TIG gelast. Op deze manier ontstaat er een zeer hoge temperatuur met een hoogwaardig smeltblad wat resulteert in een zeer sterke hechting waar geen modulair systeem tegenaan kan. Hierdoor wordt er een hogere belastingsnorm gerealiseerd en wordt de levensduur verlengd. Wij leveren alleen constructie geproduceerd door gecertificeerde lassers (ISO9606).

  Voordelen van TIG lassen

  • Een zeer hoge laskwaliteit
  • Het lasproces geeft geen vervuiling, de lasser heeft een zeer goed zicht op zijn smeltblad
  • De toevoegsnelheid en laselektrode zijn door de lasser te bepalen

  Modulaire overstapbordessen en bordestrappen

  Met het modulaire constructiesysteem van ASC Specials is het mogelijk om veel onderdelen met elkaar uit te wisselen. Het voordeel hiervan is dat er snel een constructie opgebouwd kan worden. Een modulair systeem is voor een zeer voordelige prijs aan te schaffen en heeft snelle levertijd. De modulaire overstapbordessen, verrijdbare bordestrappen en werkplatformen van ASC zijn eenvoudig hanteerbaar en hebben een uitstekende stabiliteit.

  De voordelen van onze modulaire constructies:

  • Snelle levering
  • Eenvoudig te hanteren
  • Makkelijk in onderhoud
  • Zeer voordelig in aanschaf
  • Naar wens te combineren