Keuring en onderhoud

ASC Specials heeft, als een van de weinige producenten in Nederland, een hypermodern keuringsstation met gecertificeerde vakmensen. ASC is gecertificeerd om keuringen en reparaties uit te voeren aan steigers, ladders, kooiladders en andere Klimmaterialen. Wij adviseren dan ook uw materialen ieder jaar te keuren, voorkom hiermee hoge boetes. Daarnaast is het keuren van steigers jaarlijks verplicht. Neem contact op met onze keurmeesters om uw personeel veilig te laten werken op hoogte.

Heeft u interesse in een keuring? Neem dan contact op met ons. Wij helpen u graag verder en voeren de keuring snel en effectief uit. Wij kunnen u ook helpen met eventuele gebreken op te lossen.

Erkend keurmeester

Al onze werknemers zijn erkend keurmeester die beschikken over het benodigde keuringscertificaat van DNV (DNV-83057-IQC) en een ISO9606 lascertificaat van Vincote. ASC kan keuren en certificeren onder;

 • Keuring EN1004
 • Keuring EN2718
 • Keuring EN1808
 • Keuring EN2770
 • Keuring EN363
 • Keuring NEN2484.

Aboma AMTeK-systeem

Aboma Management Technische Keuringen oftwel AMTeK is een keuringsysteem gehanteerd door ASC Specials. Tijdens deze keuringen voorzien we alle goedgekeurde materialen van nieuw keuringslabel en ASC keuringscertificaat. Tevens worden de materialen opgenomen in onze database voor volgende keuringen of in het geval van diefstal.

Offerte keuring klimmaterialen

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ
Wat wil je inspecteren?

Bordestrap

Vervang doppen

Dubbele trap

Vervang doppen

Andere trappen

Vervang doppen

Vouwladder

Vervang doppen

Telescopische ladder

Vervang doppen

Enkele ladder

Vervang doppen

Tweedelige ladder

Vervang doppen

Driedelige ladder

Vervang doppen

Kamersteiger vouweenheid

Opbouwframes

Platformen

Platform met luik

Horizontale steun

Diagonale beugel

Stabilisator

Wielen

Randplanken

Borgclips

Overige onderdelen

Als het nodig is om foto's toe te voegen, kan dat.
Max. bestandsgrootte: 100 MB.

Als u aanvullende informatie wilt verstrekken, kunt u dat hier doen
 

Aluminium vluchtladders van ASC Specials

Keuring klimmaterialen

De keuring van een klimmaterialen met toebehoren dienen periodiek uitgevoerd te worden. Deze controle/inspectie is gericht op onder andere beschadiging, vervorming, scheurvorming, roestvorming en de bevestigingsconstructie. Mocht u een beschadiging zien aan de uw klimmaterialen, laat deze dan zo snel mogelijk repareren door een gecertificeerd bedrijf.

ASC Specials is keuringsbevoegd op het gebied van o.a. kooi -en gevelladders. Tijdelijke reparaties zijn niet toegestaan, gebruik daarom ook nooit een beschadigde kooiladder. Daarnaast is het ook belangrijk dat de kooiladder zoveel mogelijk vrij wordt gehouden van vervuilingen.

Naast keuren van klimmaterialen voer ASC specials een breed assortiment Aluminium maatwerk zoals kooiladders, vluchtladders en/of brandladder. Wij hebben standaard producten in het assortiment. maar het is ook mogelijk een maatwerk aluminium geheel naar wens te ontwerpen en produceren. Alle constructies kunnen vervolgens worden gekeurd onder EN1004/EN2718/EN1808/EN2770/EN363 en NEN2484 keurmerken. Een aluminium maatwerk constructie met keurmerk is dus geen enkel probleem.

Vanaf idee en ontwerp, tot aan volledige montage, produceren en certificering. Omdat wij gebruik maken van de beste grondstoffen en machines, kunnen wij de veiligste vluchtladders in omloop produceren.

Kiest u voor ASC Specials, dan bent u verzekerd van:

 • Service
 • Snelheid
 • Innovatie
 • Topkwaliteit
 • Eerlijke prijzen

Interesse in het keuren van aluminium maatwerk? Contact onze specialisten via +31 (0)76 – 541 30 19 of vraag direct een offerte aan.Omdat wij gebruik maken van de beste grondstoffen en machines, kunnen wij de veiligste vluchtladders produceren. Wij produceren snel en effectief, zodat u profiteert van de beste kwaliteit/prijs verhouding.