Kooiladder

Bent u op zoek naar een kooiladder voor een veilige toegang? Dan bent u bij ASC Specials aan het juiste adres. Sinds 1994 zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van kooiladders op maat, hierbij maken wij gebruik van hoogwaardig aluminium en wordt de kooiladder geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland.

Een kooiladder wordt gebruikt als vluchtroute tijdens calamiteiten en wordt tevens ingezet om hogere objecten binnen een gebouw veilig te betreden. ASC Specials kan kooiladders van aluminium en roestvast staal op maat voor u produceren en certificeren – of het nu om enkele stuks of seriewerk gaat. Omdat wij gespecialiseerd zijn in maatwerk, kunnen wij al uw wensen vertalen in een kooiladder op maat, hierbij houden wij uiteraard altijd rekening met de wet- en regelgeving rondom kooiladders.

Bent u op zoek naar een fabrikant en leverancier van kooiladders op maat? Neem dan contact met ons op via +31 (0)76 – 541 30 19 of mail ons. Uiteraard kunt u ook direct een offerte voor kooiladders aanvragen via onze website.

Wet- en regelgeving kooiladders

De Nederlandse wet stelt dat binnen een gebouw, een vluchtweg aanwezig is. Een manier om dit te realiseren, is het gebruik van een kooiladder. Een kooiladder is relatief eenvoudig te monteren aan gebouwen en is in diverse maatvoeringen en disciplines te produceren. ASC Specials is specialist in het ontwerp, productie, montage en certificering van kooiladders. Wij nemen het gehele traject van A tot Z op ons, zodat u volledig ontzorgd wordt en een veilige vluchtroute heeft tijdens calamiteiten.

Wanneer er een hoogteverschil van 3 meter of meer reikt, dient u een kooiladder te gebruiken volgens de wet. Het eerste gedeelte van maximaal 3 meter hoeft geen kooi te hebben, vanaf 3 meter moet er een kooi aanwezig zijn, waar bij een hoogteverschil van 10 meter de kooiladder voorzien moet zijn van rustbordessen. De maximale afstand tussen rustbordessen, is maximaal 6 meter.

Wij begrijpen het wanneer u bij een kooiladder op maat, met diverse vragen omtrent de regelgeving zit. Wij beantwoorden al uw vragen en adviseren u graag op basis van uw wensen.

ASC Specials is specialist in de productie van kooiladders op maat. ASC Specials kan al uw projecten realiseren, vanaf idee en ontwerp, tot aan volledige montage, produceren en certificering.

Offerte aluminium kooiladder op maat

 

Maatwerk aluminium door ASC Specials

ASC Group kan producten van aluminium en roestvast staal op maat voor u produceren en certificeren – of het nu om enkele stuks of seriewerk gaat.

Naast kooiladders op maat produceren wij ook gevelladders, overstapbordessen, bordestrappen, uitwijksteigers, dakbeveiliging, inspectie platformen.

Als u een constructiebedrijf zoekt dat met u meedenkt, bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden! ASC Specials – Aluminium maatwerk voor elk project.Omdat wij gebruik maken van de beste grondstoffen en machines, kunnen wij de veiligste kooiladders in omloop produceren. Wij produceren snel en effectief, zodat u profiteert van de beste kwaliteit/prijs verhouding.

Specialist in Kooiladders op maat

ASC Specials heeft reeds tientallen aluminium kooiladders op maat gerealiseerd. ASC Specials kan al uw kooiladder wensen realiseren, vanaf idee en ontwerp, tot aan volledige montage, produceren en certificering. Omdat wij gebruik maken van de beste grondstoffen en machines, kunnen wij de veiligste kooiladders in omloop produceren. Wij produceren snel en effectief, zodat u profiteert van de beste kwaliteit/prijs verhouding.

ASC Specials staat garant voor:

Service
Aluminium maatwerk waar klassieke service hoog in het vaandel staat.

Snelheid
ASC Specials kan snel produceren, certificeren en leveren.

Innovatief
Innovatieve projecten in aluminium maatwerk.

Topkwaliteit
Alleen de beste kwaliteit aluminium maatwerk is goed genoeg.

Betaalbaar
Aluminium maatwerk voor betaalbare prijzen.

Veilig
Aluminium maatwerk op veilige wijze geproduceerd en te gebruiken.

Heeft u vragen omtrent kooiladders op maat? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen en adviseren u graag verder.