Maatwerk constructies

ASC is dé constructiespecialist op het gebied van aluminium maatwerk constructies. Wij leveren het totaalpakket zodat onze klant nergens naar om hoeft te kijken. Heeft u al een tekening of wil u deze laten maken? Dit is geen enkel probleem, wij hebben alles in eigen huis. Onze corebusiness bestaat uit het opleveren van overstapbordessen, kooiladders, trappen, dakrandbeveiliging, verrijdbare bordestrappen en nog veel meer aluminium maatwerk.

Heeft u interesse in een aluminium maatwerk constructie? Neem dan contact op met ons. Wij helpen u graag verder en produceren graag een aluminium constructie op maat in onze eigen fabriek binnen Nederland.

Het proces

Het ontwikkelen van een maatwerk constructie begint vaak bij een wens vanuit de klant. Na een uitgebreid onderzoek in samenwerking met de klant bekijken we gezamenlijk de mogelijkheden. Aanvragen worden hierna uitgewerkt in 3D modellen waardoor het product visueel zichtbaar wordt. Na akkoord wordt de productie opgestart door onze gecertificeerde vakmensen. Uiteindelijk wordt de maatwerk constructie opgeleverd en eventueel getest, gekeurd en gecertificeerd.

ASC Specials kan allerlei aluminium maatwerk constructie voor u op maat maken zoals. Enkele voorbeelden zijn;

 • Aluminium bouwproducten op maat
 • Aluminium klimmateriaal op maat
 • Aluminium profielen, buizen, constructies, hoeken, onderdelen op maat

Offerte aluminium constructie op maat

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, gif, xls, xlsx, txt, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 20.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   

  Aluminium constructie van ASC Specials

  Aluminium constructie aanschaffen

  Naast een breed assortiment Aluminium constructies zijn kooiladders, vluchtladders, uitwijksteigers ook verkrijgbaar bij ASC Specials. Wij hebben standaard constructies in het assortiment. maar het is ook mogelijk een maatwerk constructie geheel naar wens te ontwerpen en produceren. Alle constructies kunnen worden gekeurd onder EN1004/EN2718/EN1808/EN2770/EN363 en NEN2484 keurmerken. Een aluminium constructie met keurmerk is dus geen enkel probleem.

  Vanaf idee en ontwerp, tot aan volledige montage, produceren en certificering. Omdat wij gebruik maken van de beste grondstoffen en machines, kunnen wij de veiligste constructies in omloop produceren.

  ASC Specials is dé ideale partner voor al uw aluminium maatwerk. Specials tekent, berekent, faciliteert en monteert aluminium producten op aanvraag. ASC producten zijn ontwikkeld uit het oogpunt van veiligheid en flexibiliteit voor de gebruiker. De klant en diens veiligheid staat binnen ASC Specials centraal. ASC Specials kan zich na 30 jaar ervaring in de aluminiumindustrie specialist noemen van aluminium Klimmaterialen.

  Kiest u voor ASC Specials, dan bent u verzekerd van:

  • Service
  • Snelheid
  • Innovatie
  • Topkwaliteit
  • Eerlijke prijzen

  Interesse in ons aluminium maatwerk? Contact onze specialisten via +31 (0)76 – 541 30 19 of vraag direct een offerte aan.  Omdat wij gebruik maken van de beste grondstoffen en machines, kunnen wij de veiligste vluchtladders produceren. Wij produceren snel en effectief, zodat u profiteert van de beste kwaliteit/prijs verhouding.