Maatwerk trappen

Voor de productie van aluminium maatwerk trappen bent u bij ASC Specials aan het juiste adres. Of het nu gaat om enkele stuks of complete series aan maatwerk, ASC maakt het. Naast onze standaard trappen en ladders leveren wij ook trappen en ladders op maat. Een trap kan worden voorzien van wielen, extra leuningen, een groter bordes, een zelfsluitende deur of een centraal remsysteem. Al onze aluminium maatwerk oplossingen voldoen aan de nieuwe Europese veiligheidsnormen.

Heeft u interesse in een aluminium trap of maat? Neem dan contact op met ons. Wij helpen u graag verder en produceren graag een maatwerk trap geheel volgens uw specifieke richtlijnen onze eigen fabriek binnen Nederland.

Maatwerk trap samenstellen?

Bij ASC Specials maken wij diverse maatwerk trappen. Elke soort trap is mogelijk. Enkele veelvoorkomende maatwerk trappen zijn de Aluminium industriële maatwerk (platform) trap en de maatwerk magazijntrap.

Industriële trap

Een van onze meest verkochte Specials is de industriële platformtrap. Deze bordestrap kan helemaal naar wens samengesteld worden. U heeft de mogelijkheid om zelf de hoogte te bepalen, wel of geen leuningen, de breedte, hoogte en bordesdiepte en zelfs de RAL-kleur d.m.v. een coating. Deze heavy duty bordestrap kan worden uitgevoerd in rooster-, geprofileerde- of geperforeerde treden. Ook is het mogelijk om een inspectiekooi aan de trap te monteren. Benieuwd naar de mogelijkheden bij ASC Specials? Neem gerust contact met ons op!

Magazijntrap

Een magazijn is niet compleet zonder magazijntrap. Een magazijntrap draagt bij aan een veilige manier van werken in een magazijn, distributiecentrum of winkel. Een stellingtrap of magazijntrap zijn er in veel standaard vormen en maten, toch is dit niet altijd de ideale oplossing. Er kan bij ASC Specials gekozen worden voor een enkel oploopbare trap of een dubbel oploopbare trap. Deze kunnen worden voorzien van bokwielen, zwenkwielen of verende wielen. De magazijntrap kan tegen een stelling worden geplaatst of naast een stelling worden weggezet.

Om de veiligheid in het magazijn te waarborgen is een standaard magazijntrap niet altijd ideaal. Hiervoor maakt ASC Specials als onderdeel van de maatwerk trappen ook maatwerk magazijntrappen. Het is mogelijk om de trap aan een rails te bevestigen, uit te voeren met een gereedschap bakje of opklapbaar te maken. Een opklapbare magazijntrap bespaart opslagruimte in het magazijn.

Offerte aluminium maatwerk trap

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, gif, xls, xlsx, txt, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 20.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   

  Aluminium vluchtladders van ASC Specials

  Aluminium maatwerk trap

  Naast een breed assortiment Aluminium maatwerk trappen zijn inspectieplatformen, uitwijksteigers en dakbeveiliging ook verkrijgbaar bij ASC Specials. Wij hebben standaard aluminium trappen in het assortiment. maar het is ook mogelijk een maatwerk trap geheel naar wens te ontwerpen en produceren. Alle constructies kunnen worden gekeurd onder EN1004/EN2718/EN1808/EN2770/EN363 en NEN2484 keurmerken. Een trap met keurmerk is dus geen enkel probleem.

  Vanaf idee en ontwerp, tot aan volledige montage, productie en certificering. Omdat wij gebruik maken van de beste grondstoffen en machines, kunnen wij de veiligste maatwerk trappen in omloop produceren.

  Sinds 1994 zijn wij specialist en vooruitstrevend producent van o.a. maatwerk trappen . Wij kunnen iedere trapconstructie voor iedere situatie ontwerpen, produceren en monteren. Laat u ontzorgen door dé specialist in aluminium maatwerk. Naast maatwerk trappen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor kooiladders, dakbeveiliging, bordestrappen, uitwijkconsoles, overstapbordessen en meer.

  Kiest u voor ASC Specials, dan bent u verzekerd van:

  • Service
  • Snelheid
  • Innovatie
  • Topkwaliteit
  • Eerlijke prijzen

  Interesse in ons aluminium maatwerk? Contact onze specialisten via +31 (0)76 – 541 30 19 of vraag direct een offerte aan.  Omdat wij gebruik maken van de beste grondstoffen en machines, kunnen wij de veiligste vluchtladders produceren. Wij produceren snel en effectief, zodat u profiteert van de beste kwaliteit/prijs verhouding.