Machinebordes laten maken

Een aluminium maatwerk bordes bij uw machine kan de ideale oplossing zijn om veilig onderhoud uit te voeren aan uw machine apparatuur. Bij ASC Specials produceren en plaatsen wij zowel permanente als verrijdbare machinebordessen. Werkbordessen en mobiele platformen zijn daarnaast ook steeds vaker verplicht om onderhoud uit te voeren.

Dit heeft te maken met valgevaar en de gevolgen hiervan. Zeker wanneer onderhoudswerkzaamheden regelmatig voorkomen is een machinebordes een gewenste oplossing. Maatwerk oplossingen van ASC Specials kunnen voor een scherpe prijs aangeboden worden omdat we alles in eigen huis hebben, van productie tot montage.

Heeft u interesse in het laten maken van een aluminium bordes bij uw machine? Neem dan contact op met ons. Wij helpen u graag verder en produceren graag een machinebordes op maat in onze eigen fabriek binnen Nederland.

Machinebordes platform

Een bordes/werkplatform installeren is dé manier om een veilige werkplek te creëren. Werkplatformen en bordessen maken het werken op en rondom machines, installaties en andere systemen een stuk gemakkelijker en veiliger. In industriële gebieden komen onze werkbordessen het beste tot hun recht. ASC Specials zorgt ervoor dat moeilijk bereikbare plekken een eenvoudige toegang krijgen. Niet alleen de veiligheid maar ook de efficiëntie en bewegingsvrijheid van het werk verbetert.

Meer dan alleen machinebordessen

Naast machinebordessen en werkplatformen voor bij uw machine, maakt ASC specials ook allerlei andere maatwerk aluminium constructies, zoals verrijdbare bordestrappen, uitwijksteigers, kooiladders en maatwerk trappen. U kunt ook uw machinebordes laten coaten in iedere gewenste RAL kleur. Een gecoat machine bordes of werkplatform laten maken is een veelvoorkomende oplevering van ASC. 

Offerte aluminium machinebordes op maat

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, gif, xls, xlsx, txt, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 20.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   

  Aluminium machinebordessen van ASC Specials

  Machine bordes laten maken

  Naast een breed assortiment Aluminium maatwerk zijn kooiladders, vluchtladders en/of brandladder verkrijgbaar bij ASC Specials. Wij hebben standaard machine bordessen in het assortiment. maar het is ook mogelijk een maatwerk machinebordes geheel naar wens te ontwerpen en produceren. Alle constructies kunnen worden gekeurd onder EN1004/EN2718/EN1808/EN2770/EN363 en NEN2484 keurmerken. Een machinebordes of werkplatform met keurmerk is dus geen enkel probleem.

  Vanaf idee en ontwerp, tot aan volledige montage, produceren en certificering. Omdat wij gebruik maken van de beste grondstoffen en machines, kunnen wij de veiligste machinebordessen in omloop produceren.

  Sinds 1994 zijn wij specialist en vooruitstrevend producent van machinebordessen. Wij kunnen iedere machinebordes voor iedere situatie ontwerpen, produceren en monteren. Laat u ontzorgen door dé specialist in aluminium maatwerk. Naast machinebordessen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor kooiladders, dakbeveiliging, bordestrappen, uitwijkconsoles, overstapbordessen en meer.

  Kiest u voor ASC Specials, dan bent u verzekerd van:

  • Service
  • Snelheid
  • Innovatie
  • Topkwaliteit
  • Eerlijke prijzen

  Interesse in onze aluminium machinebordessen? Contact onze specialisten via +31 (0)76 – 541 30 19 of vraag direct een offerte aan.  Omdat wij gebruik maken van de beste grondstoffen en machines, kunnen wij de veiligste vluchtladders produceren. Wij produceren snel en effectief, zodat u profiteert van de beste kwaliteit/prijs verhouding.