Aluminium maatwerk constructies van de hoogste kwaliteit


Aluminium constructies van de beste kwaliteit. Een lange termijn samenwerking. Producten van het hoogste niveau. Hier staat ASC voor. ASC Specials is een aluminium constructiebedrijf die gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en certificeren van aluminium maatwerk. Al meer dan 30 jaar zijn wij actief in de aluminium en bouwmaterialen branche. Dit doen wij vanuit onze vestigingen in Etten-Leur en in samenwerking met ons dealernetwerk door heel Nederland.
De meerwaarde die ASC Specials kan bieden is het aanleveren van het totaalpakket. Wij ontzorgen u van A tot Z als het gaat om een oplossing aan te bieden voor uw probleem. Wij zien onszelf dan ook niet direct als een leverancier, maar als een kennispartner die gaat voor de lange termijn samenwerking.

Veiligheid staat voorop bij ASC
Veiligheid in combinatie met optimaal gebruiksgemak. Dat is waar een Special aan moet voldoen. Wij hebben als een van de weinige producenten in Nederland een hypermodern keuringsstation met gecertificeerde vakmensen. Al onze constructies worden gemaakt en nagekeken door erkende keurmeesters die beschikken over het benodigde keuringscertificaat van DNV (DNV-83057-IQC) en een ISO9606 lascertificaat van Vincote. ASC Specials kan keuren en certificeren onder EN1004/EN2718/EN1808/EN2770/EN363 en NEN2484.

‘’A SPECIAL IS THE FASTEST WAY TO YOUR SOLUTION’’

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Neem contact op met onze specialisten Is er geen bestaand product te vinden voor uw probleem? In dit geval kan een maatwerk oplossing de beste uitkomst zijn. Wij denken graag met u mee. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Tel: +31 (0) 76 - 541 30 19

ASC Specials

ASC Specials is de ideale partner voor al uw aluminium maatwerk. Specials tekent, berekent, faciliteert en monteert aluminium producten op aanvraag.

“VAN ÉÉN OP MAAT GEMAAKTE BORDESTRAP TOT EEN REEKS SPECIALE CONSTRUCTIES”Voor al uw gecertificeerd aluminium maatwerk


425

ton verwerkt aluminium


Reeds honderden maatwerk projecten uitgevoerd in aluminium maatwerk
300+

Dealers


Onderdeel van ASC groep, met een wereldwijd netwerk van dealers
10

in service


Ook is ASC Specials een gerenommeerde firma op het gebied van veiligheidsnormen bekend met alle wetgevingen en normen.
28

jaar ervaring


Jarenlange ervaring in Aluminium maatwerk

Snelle Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, gif, xls, xlsx, txt, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 20.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.