Maak gebruik van ons netwerk

Met ruim 25 jaar ervaring is ASC Specials een gerenommeerde firma op het gebied van aluminium maatwerk. Door de jaren heen heeft ASC Specials een groot netwerk opgebouwd met dealers en vaste afnemers. Onze kracht is het adviseren en begeleiden van projecten waarbij veiligheid centraal staat. Dit doen wij samen met onze partners waarmee we voor een lange termijn samenwerking gaan.

Bij ASC Specials ontzorgen wij u samen met onze partners van a tot z. De totale realisatie, vanaf idee en ontwerp, tot aan productie, montage en eventuele certificering. Met jarenlange ervaring en meer dan honderden afgeronden projecten kiest u voor vakkundig advies en top kwaliteit product. Wij hebben alles in eigen huis.

ASC Specials voor:

  • Aluminium maatwerk
  • Houtbewerking met aluminium design
  • Staal constructies
  • Interieur & exterieur design (exclusieve)
  • Advies en certificering
  • Partnerships

Meer dan alleen aluminium

VDL Logo
Expandable - ASC Specials
Logo Techno Brabant
AIC-Logo-ASC-Specials
ASML - ASC Specials
ASC Exclusive Etten-Leur
Graumans Hekwerken - ASC Specials
eurobis - ASC Specials
Bomij - ASC Specials
ASC LOGO Etten-Leur

AIC

AIC, Aannemers Inkoop Centrale B.V., is een technische groothandel in bouwmachines, bouwmaterieel en containertechniek. AIC levert niet alleen bouwmachines en – materieel, maar blinkt ook uit in projectadvies. AIC is een familiebedrijf opgericht in 1956 dat verkoopt en verhuurt door heel Nederland en in de ruime 65-jarige geschiedenis veel vakkennis heeft opgebouwd.

ASC Specials heeft meerdere projecten in samenwerking met AIC opgeleverd met als doel bouwlocaties veiliger te maken. De combinatie van vakkennis, samenwerking en een groot netwerk resulteert in projecten van hoogwaardige kwaliteit.

Door het inzetten van rolsteigers kunt u veilig werken op grote hoogtes. Daarom kunt u bij AIC een rolsteiger kopen. Bij AIC kunt u terecht voor een ruim assortiment aan rolsteigersets en rolsteigeronderdelen. AIC is een officiële dealer van ASC rolsteigers

VDL Groep

VDL Groep, met het hoofdkantoor in Eindhoven, is een internationaal industrieel familiebedrijf met 105 bedrijven, verspreid over 19 landen en met ruim 15.000 medewerkers. De VDL-bedrijven zijn onderverdeeld in de vier divisies: Toeleveringen, Autoassemblage, Bussen en Eindproducten.

en naar tevredenheid samen op verschillende vlakken, zo ook op het gebied van aluminium maatwerk. VDL lasindustrie heeft in samenwerking met ASC de enginering van diverse projecten opgestart en geleverd. Ook ligt een deel van de productie van lijn van ASC Group bij VDL Lasindustrie.

Naast de standaard productie en aluminium maatwerk zijn VDL Group en ASC Group ook partners op het gebied van Cleanrooms. ASC Cleanrooms plaatst beloopbare plafondsystemen en Cleanrooms bij meerdere vestigingen van VDL. Deze werkzaamheden worden ook uitgevoerd bij ASML en Biocartis NV in België. 

ASC Specials heeft vrij recent het nieuwe bedrijfspand van VDL Energy Systems in Almelo voorzien van valbeveiliging. De aluminium hekwerken en kooiladders zijn allemaal op maat gemaakt voor de kantoren, kantines en opslagplaatsen in de nieuwe bedrijfshal in aanbouw. Hierdoor is het mogelijk om op een veilige manier de daken te betreden.  Bekijk hier het project 

Expandable Trailers

Expandable Trailers is een producent van unieke verplaatsbare ruimtes, van ontwerp tot bouw. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige en innovatieve technologie om een eenvoudige installatie op elke locatie te garanderen. Alle trailers zijn multifunctioneel, betaalbaar, verplaatsbaar en eenvoudig op te zetten. Eenmaal weggezet, verdubbelen ze in omvang. Het slimme ontwerp wordt gecombineerd met een hoorwaardige afwerking. Ideaal voor toepassingen zoals roadshows, productlanceringen, mobiele uitzendingen, evenementpromoties en nog veel meer.

ASC Specials produceert alle loopbordessen en toegangstrappen voor de verplaatsbare trailers van Expandable. Door de variabele trappen zijn de toegangsdelen eenvoudig op te bouwen. Een ander voordeel van deze flexibele trappen is dat de units op verschillende hoogtes opgesteld kunnen worden. De trappen en bordessen zijn gemaakt van aluminium en later gecoat waardoor deze een luxe uitstraling krijgen.

Techno Brabant

Techno Brabant is een technische handelsonderneming opgericht in februari 2002 vanuit Oudenbosch.

Techno Brabant is actief als toeleverancier van technische producten en machines in vele sectoren, met als hoofdtak de industrie.

De kracht van de technische onderneming is kennis, kwaliteit en service! Dit samengevoegd met een zeer uitgebreide voorraad in meerdere filialen staan garant voor een betrouwbare leverancier. Het team bestaat uit ervaren en gedreven technisch commercieel medewerkers en servicemonteurs, die u graag van dienst zijn bij al uw technische vraagstukken.

ASC is naast leverancier van ladders, steigers en trappen ook producent van maatwerk aluminium producten. ASC Specials en Techno Brabant staan voor een lange termijn samenwerking. Techno Brabant heeft al veel werkplekken en productiehallen voorzien van verrijdbare bordestrappen, machine constructies en werkplatformen. Dit alles met als doel om de veiligheid en werkprocessen te optimaliseren.

Graumans Hekwerken 

Graumans Hekwerk is leverancier van verschillende soorten hekwerk, poorten en andere materialen. Of het nu gaat over sierhekwerk, automatische poorten of beveiligingsmaterialen, Graumans is dé specialist. Ook voor niet alledaagse hekwerken is Graumans de ideale kennispartner.

Naast de standaard hekwerken levert Graumans is samenwerking met ASC Specials ook aluminium maatwerk poorten. Hierdoor is het mogelijk een eigen ontwerp in te dienen of iets speciaals te laten ontwikkelen. Graumans is de ideale partner op het gebied van maatwerk hekwerken en poorten, kijk voor meer informatie op www.graumanshekwerk.nl

Het voordeel van aluminium schuifpoorten is dat deze sterk en tegelijkertijd licht van gewicht zijn. Hierdoor is het mogelijk om grote overspanningen te realiseren. Daarnaast is aluminium uitstekend bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Dit duurzame metaal gaat zonder problemen 50 jaar mee.

Staal constructies

Bij ASC Specials leveren wij niet alleen aluminium constructies. Wij ontwerpen en fabriceren ook staalconstructies op aanvraag. Omdat staal een hoge belasting kan weerstaan kan het goed gecombineerd worden met een aluminium constructie. Zo gebruiken wij bij ASC Specials stalen elementen in een constructie waar nodig. Naast ons advies staat de wens van de klant centraal. Van enkele meubels tot aan complete draagconstructies.

De voordelen van het gebruik van stalenonderdelen is dat de grondstof relatief goedkoop aan te kopen is. Staal is een robuust materiaal met een flexibele toepassing, net zoals aluminium. ASC Specials kan een staalconstructie Prefab aanleveren. Hierdoor kan een constructie snel en eenvoudig geplaatst worden. ASC specials kan ook de montage verzorgen.

Interieur & Exterieur Design 

ASC Exclusive is een separate meubel- en interieurlijn van de ASC Group die geproduceerd wordt door ASC Specials. In deze exclusieve afdeling worden op ambachtelijke wijze unieke glas, aluminium- en houtsoorten verwerkt tot design producten.

Daarnaast beschikken wij over jaren aan ervaring in tevens het verwerken van zeldzame leersoorten in combinatie met aluminium en hout. De wens van de klant wordt door ons intens behandeld, uitgewerkt en verwerkt tot een kwalitatief hoogwaardig eindproduct voor jarenlang exclusief genot en gebruik. Dit kan zowel voor particulier, zakelijk als industrieel gebruik.

Bent u op zoek naar aluminium maatwerk voor uw interieur of tuin? 

Bekijk meer van onze projecten op deze pagina

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

ASC Specials - Leerlooierstraat 15 - Tel: +31 (0) 76 - 541 30 19 - specials@ascgroup.nl