Vluchtladders

Een vluchtroute is voor elk gebouw belangrijk en vaak verplicht. Met een aluminium vluchtladder danwel brandladder maak je een vluchtroute compleet. Het Gebruik van een nood- vluchtladder is beter dan helemaal geen vluchtweg toe te passen. Daarnaast is een vluchtladder of evacuatieladder de veiligste en meest aangevraagde oplossing. Vluchtladders bij ASC Specials kunnen worden voorzien van rustbordessen, inklimbeveiliging, uitstapbordessen en zelfsluitende hekjes. Ook is het mogelijk een eigen ontwerp aan te leveren zodat wij uw aluminium vluchtladder volledig op maat maken.

Heeft u interesse in een vluchtladder? Neem dan contact op met ons. Wij helpen u graag verder en produceren graag een vluchtladder op maat in onze eigen fabriek binnen Nederland.

Waarom een vluchtladder?

Bij noodsituaties is het belangrijk dat u veilig het gebouw kan verlaten. Een vluchtladder is hiervoor de beste oplossing. Daarnaast voldoet een vluchtladder of brandladder aan het bouwbesluit en mag deze gebuikt worden als uitweg. Wanneer de ruimte beperkt is, het budget op is of wanneer de gevel monumentaal (geklasseerd) is kan een vluchtladder als ideale oplossing gezien worden. Deze alternatieve oplossing voor een vluchtroute kan perfect worden gebruikt naast een raam, dakraam, balkon of plat dak.

Een vaste vluchtladder

wanneer een vluchtladder gebruikt wordt dient dit veilig en snel te verlopen. Met een vaste brandladder bent u verzekerd van een veilige vluchtroute. Een vaste gevelladder is daarnaast ook een stuk goedkoper dan een vluchttrap of brandtrap. Deze vaste constructies zijn vaak veel groter en zwaarder. Het is bij ASC Specials ook mogelijk de vluchtladder te laten coaten in iedere gewenste RAL kleur. Een gecoate vluchtladder laten maken is een veelvoorkomende functionaliteit van ASC. 

Offerte aluminium vluchtladder op maat

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, gif, xls, xlsx, txt, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 20.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   

  Aluminium vluchtladders van ASC Specials

  Vluchtladder kopen

  Naast een breed assortiment Aluminium maatwerk zijn kooiladders, vluchtladders en/of brandladder verkrijgbaar bij ASC Specials. Wij hebben standaard vlucht- en brandladders in het assortiment. maar het is ook mogelijk een maatwerk vluchtladder geheel naar wens te ontwerpen en produceren. Alle constructies kunnen worden gekeurd onder EN1004/EN2718/EN1808/EN2770/EN363 en NEN2484 keurmerken. Een vluchtladder met keurmerk is dus geen enkel probleem.

  Vanaf idee en ontwerp, tot aan volledige montage, produceren en certificering. Omdat wij gebruik maken van de beste grondstoffen en machines, kunnen wij de veiligste vluchtladders in omloop produceren.

  Sinds 1994 zijn wij specialist en vooruitstrevend producent van vluchtladders . Wij kunnen iedere vluchtladders voor iedere situatie ontwerpen, produceren en monteren. Laat u ontzorgen door dé specialist in aluminium maatwerk. Naast vluchtladders bent u bij ons ook aan het juiste adres voor kooiladders, dakbeveiliging, bordestrappen, uitwijkconsoles, overstapbordessen en meer.

  Kiest u voor ASC Specials, dan bent u verzekerd van:

  • Service
  • Snelheid
  • Innovatie
  • Topkwaliteit
  • Eerlijke prijzen

  Interesse in ons aluminium maatwerk? Contact onze specialisten via +31 (0)76 – 541 30 19 of vraag direct een offerte aan.  Omdat wij gebruik maken van de beste grondstoffen en machines, kunnen wij de veiligste vluchtladders produceren. Wij produceren snel en effectief, zodat u profiteert van de beste kwaliteit/prijs verhouding.