Dakbeveiliging

Bent u op zoek naar een producent voor de vervaardiging van dakbeveiliging op maat? Dan bent u bij ASC Specials aan het juiste adres. Het werken op daken kent diverse gevaren en risico’s, om deze gevaren zo veel mogelijk te beperken is het toepassen van dakbeveiliging een veilige keuze.

Voor de productie van dakbeveiliging maken wij gebruik van hoogwaardig materiaal, dat uiteraard voldoet aan de strengste normen. De productie van de dakbeveiliging vindt plaats in onze eigen fabriek, dit betekent dat wij het volledige productieproces monitoren en het product van A tot Z voldoet aan de hoge kwaliteitseisen vanuit ASC Specials. Naast onze interne kwaliteitseisen wordt vanuit de Overheid, ook verplichtingen gesteld aan de eisen. De dakbeveiliging van ASC Specials voldoet dan ook aan:

- EN 13374, klasse A
- EN-ISO 14122-3
- Beleidsregel 3.16

Heeft u vragen over ons productieproces, de wet- en regelgeving of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan met onze klantenservice via +31 (0)76 – 541 30 19 of via het contactformulier.

Specialist in Dakbeveiliging

Dakbeveiliging is er in vele soorten en maten. Naast de maat, heeft u tevens keuze in diverse soorten dakbeveiliging. Denk hierbij aan permanente dakrandbeveiliging, tijdelijke dakrandbeveiliging, vrij opgelegde dak, neerklapbare dakrandbeveiliging, ed.

Welk soort dakbeveiliging u ook nodig heeft, bij ASC Specials bent u aan het juiste adres. Sinds 1994 produceren wij aluminium maatwerk en kunnen wij voor iedere situatie een dakbeveiliging op maat produceren.

Dakbeveiliging dient uiteraard voor het verbeteren van de veiligheid op daken, maar kent ook de voordelen:

- Veilig werken op daken, betekent een hogere arbeidsproductiviteit.
- Licht van gewicht, geen constructie- aanpassingen noodzakelijk.
- Alle personen op het dak, middels één centraal systeem beschermd.
- In diverse uitvoeringen beschikbaar. Zowel tijdelijk, permanent als in- en uit het zicht.

De volledige productie van ons assortiment maatwerk wordt in onze eigen fabriek uitgevoerd. Dit betekent dat wij niet afhankelijk zijn van tussenleveranciers en wij op korte termijn kunnen produceren en leveren.

Meer vragen omtrent de productie van maatwerk dakbeveiliging? Neem contact op met onze specialisten.

Offerte aluminium Dakbeveiliging op maat

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, gif, xls, xlsx, txt, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 20.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  ASC Specials – specialist in dakbeveiliging op maat

  ASC Specials staat bekend om haar specialisme in aluminium maatwerk. Geen project is te groot, te gek of te moeilijk voor ons. Wij beschikken over de passie om uw behoefte in dakbeveiliging op maat te realiseren.

  Bij ons geniet u van vele voordelen, zoals:

  Service
  Aluminium maatwerk waar klassieke service hoog in het vaandel staat.

  Snelheid
  ASC Specials kan snel produceren, certificeren en leveren.

  Innovatief
  Innovatieve projecten in aluminium maatwerk.

  Topkwaliteit
  Alleen de beste kwaliteit aluminium maatwerk is goed genoeg.

  Betaalbaar
  Aluminium maatwerk voor betaalbare prijzen.

  Veilig
  Aluminium maatwerk op veilige wijze geproduceerd en te gebruiken.

  Vanaf idee en ontwerp, tot aan volledige montage, produceren en certificering. Omdat wij gebruik maken van de beste grondstoffen en machines, kunnen wij de veiligste dakbeveiliging in omloop produceren. Wij produceren snel en effectief, zodat u profiteert van de beste kwaliteit/prijs verhouding.