Aluminium hekwerken

ASC Specials is gespecialiseerd in aluminium hekwerken en dakrandbeveiligingen. De hekwerken van ASC Specials hebben een industrieel uiterlijk en kunnen worden gebruikt voor veel verschillende doeleinden. De aluminium hekwerken kunnen worden gebruikt om het terrein veiliger te maken of als designstuk in tuinen of op bedrijventerreinen. Voor aluminium hekwerken werken wij samen met Graumans Hekwerk.  U kunt ook een offerte aanvragen voor een aluminium hekwerk via ons offerte of contactformulier. 

Heeft u interesse in een aluminium hekwerk of denkt u erover na een aluminium hekwerk te laten bouwen? Neem dan contact op met ons. Wij helpen u graag verder en produceren graag een hekwerk op maat in onze eigen fabriek binnen Nederland.

Aluminium hekwerken

Naast aluminium hekwerken voor rondom uw bedrijf, tuin, woning of ander gebouw worden aluminium hekwerken gebruikt om dakranden, balkons of dakterrassen te beveiligen en te omheinen. Hekwerken van ASC Specials hebben een robuuste vorm en een industriële uitstraling. Onze hekwerken zijn ook geschikt om te gebruiken tijdens nieuwbouw projecten van bijvoorbeeld distributiecentra of bedrijventerreinen. Wij kunnen elk soort aluminium hekwerk op maat produceren in onze eigen fabriek in Nederland. door onze grote voorraden is een snelle oplevering van uw hekwerk mogelijk. 

Gepoedercoat aluminium hekwerk

Het is ook mogelijk om hekwerken in iedere gewenste RAL-kleur te laten poedercoaten. Het hekwerk wordt hierdoor nog beter beschermd tegen bv roest én het geeft uw hekwerk nog meer uitstraling. De voordelen van aluminium coaten:

 1. Het is slijt-, slag en stootvast
 2. Onze gecoate materialen zijn direct klaar voor transport. Het hoeft niet langdurig te drogen of uit te harden.
 3. Duurzaam, de levensduur wordt nog langer. Daarnaast milieuvriendelijk omdat er nauwelijks VOC-stoffen aanwezig zijn
 4. Leverbaar in iedere denkbare (RAL)kleur
 5. Vloeistof- en vuil werend: hierdoor gemakkelijk in het onderhoud

Offerte aluminium hekwerk op maat

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, gif, xls, xlsx, txt, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 20.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   

  Aluminium hekwerken van ASC Specials

  Permanente hekwerken

  Hekwerken van ASC Specials kunnen zo gemaakt worden dat deze direct op de dakrand of het platte dak gemonteerd kunnen worden. Voor elk type dak is het mogelijk om een maatwerk hekwerk te produceren en te plaatsen. De staanders en relingen kunnen altijd op aanvraag geproduceerd worden. Heeft u al een schets of tekening? Wij helpen u graag om dit uit te werken tot eindproduct.

  Aluminium hekwerk kopen

  Naast een breed assortiment Aluminium hekwerken zijn ook kooiladders, vluchtladders, inspectieplatformen en maatwerk trappen verkrijgbaar bij ASC Specials. Wij hebben standaard hekwerken in het assortiment. maar het is ook mogelijk een maatwerk hekwerk geheel naar wens te ontwerpen en produceren. Alle constructies kunnen worden gekeurd onder EN1004/EN2718/EN1808/EN2770/EN363 en NEN2484 keurmerken. Een aluminium hek met keurmerk is dus geen enkel probleem.

  Vanaf idee en ontwerp, tot aan volledige montage, produceren en certificering. Omdat wij gebruik maken van de beste grondstoffen en machines, kunnen wij de veiligste hekwerken in omloop produceren.

  Sinds 1994 zijn wij specialist en vooruitstrevend producent van hekwerken. Wij kunnen iedere vluchtladders voor iedere situatie ontwerpen, produceren en monteren. Laat u ontzorgen door dé specialist in aluminium maatwerk. Naast hekwerken bent u bij ons ook aan het juiste adres voor kooiladders, dakbeveiliging, bordestrappen, uitwijkconsoles, overstapbordessen en meer.

  Kiest u voor ASC Specials, dan bent u verzekerd van:

  • Service
  • Snelheid
  • Innovatie
  • Topkwaliteit
  • Eerlijke prijzen

  Interesse in ons aluminium hekwerken? Contact onze specialisten via +31 (0)76 – 541 30 19 of vraag direct een offerte aan.  Omdat wij gebruik maken van de beste grondstoffen en machines, kunnen wij de veiligste vluchtladders produceren. Wij produceren snel en effectief, zodat u profiteert van de beste kwaliteit/prijs verhouding.