Uitwijksteiger

De ASC Uitwijksteiger is ontworpen om lichte werkzaamheden te verrichten aan uitstekende delen van gebouwen zoals balkons en galerijen. Maar de console is ook geschikt wanneer u kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden moet verrichten, zoals betonreparaties, schilderwerk en montagewerkzaamheden.

Voor de verwerking van de uitwijksteiger maken wij uitsluitend gebruik van de beste materialen, machines en vakmensen. Mede doordat wij de productie van alle uitwijksteigers op maat volledig produceren in onze eigen fabriek, kunnen wij de kwaliteit waarborgen. Zo bent u verzekerd van een robuuste en veilige uitwijksteiger op maat.

Het werkbordes is geschikt voor gebruik door twee personen inclusief hulpmiddelen, met een toegestane maximale belasting van 250 kg. De ASC Uitwijksteiger is ontworpen op basis van de NEN-EN 1004 en getoetst aan de algemeen geldende regels voor veilig werken op hoogte zoals vastgelegd in art 3.16 van het Arbobesluit.

Aluminium uitwijksteigers

De productie van een uitwijksteiger kent diverse nauwkeurige disciplines. Om de uitwijksteiger volledig op uw wensen aan te laten sluiten, zullen onze ingenieurs nauw met u contacten tijdens het ontwerpfase. Nadat wij verzekerd zijn dat al uw wensen zijn verwerkt in ons ontwerp, gaan we aan de slag met de productie van de uitwijksteiger.

Voor de vervaardiging van de uitwijksteiger maken wij gebruik van zeer hoogwaardig aluminium. Het aluminium is niet alleen licht van gewicht, maar tevens zeer robuust en beschikt over een lange gebruiksduur zonder aantasting van het materiaal door diverse weersomstandigheden.

Naast de beste kwaliteit en robuust uitwijksteigers, bent u bij ons ook verzekerd van:

Service
Aluminium maatwerk waar klassieke service hoog in het vaandel staat.

Snelheid
ASC Specials kan snel produceren, certificeren en leveren.

Innovatief
Innovatieve projecten in aluminium maatwerk.

Topkwaliteit
Alleen de beste kwaliteit aluminium maatwerk is goed genoeg.

Betaalbaar
Aluminium maatwerk voor betaalbare prijzen.

Veilig
Aluminium maatwerk op veilige wijze geproduceerd en te gebruiken.

Heeft u vragen over ons aluminium maatwerk? Neem dan gerust contact op met ons via +31 (0)76 – 541 30 19 of mail ons.

Offerte aluminium uitwijksteiger op maat

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, gif, xls, xlsx, txt, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 20.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   

  Uitwijksteigers op maat

  Wanneer u op zoek bent naar een uitwijksteiger op maat, dan bent u bij ASC Specials aan het juiste adres. Onze ingenieurs komen graag met u in contact om al uw wensen te bespreken en uw wensen uit te werken tot een perfecte uitwijksteiger op maat.

  Bij ASC Specials staat veiligheid op nummer één. Al onze uitwijksteigers zijn ontworpen op basis van de NEN-EN 1004 en getoetst aan de algemeen geldende regels voor veilig werken op hoogte zoals vastgelegd in art 3.16 van het Arbobesluit.  Omdat wij gebruik maken van de beste grondstoffen en machines, kunnen wij de veiligste uitwijksteigers in omloop produceren. Wij produceren snel en effectief, zodat u profiteert van de beste kwaliteit/prijs verhouding.

  Uitwijksteigers van ASC Specials

  Sinds 1994 zijn wij specialist en vooruitstrevend producent van uitwijksteigers. Wij kunnen iedere uitwijksteiger voor iedere situatie ontwerpen, produceren en monteren. Laat u ontzorgen door dé specialist in aluminium maatwerk.

  Naast uitwijksteigers bent u bij ons ook aan het juiste adres voor kooiladders, dakbeveiliging, bordestrappen, overstapbordessen en meer. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met ons via +31 (0)76 – 541 30 19 of mail ons. Direct een offerte op maat voor een uitwijksteiger is uiteraard ook mogelijk.