Vluchtroutes

Gebouwen dienen, afhankelijk van de grootte en locatie, voldoende vluchtroutes te hebben. Deze ontsnappingsroute moet op een veilige manier doeltreffend gebruikt kunnen worden in het geval van brand of een andere calamiteit. ASC Specials is een expert op het gebied van vluchtroutes. Onze kwaliteit ligt bij het aanleggen van vluchtroutes aan de buitenzijde van gebouwen.

Heeft u interesse in het realiseren van een vluchtroute constructie? Neem dan contact op met ons. Wij helpen u graag verder en produceren graag een oplossing op maat in onze eigen fabriek binnen Nederland.

Vluchtroute aanleggen

Vluchtwegen van ASC Specials zijn de veiligste en snelste weg naar een plek zonder gevaar. Wij leggen routes aan gekenmerkt door aluminium hekwerken, kooiladders, vaste trappen en nog veel meer. Deze looppaden zijn van essentieel belang wanneer er een gevaarlijke situatie ontstaat. Tijdens het aanleggen van een vluchtroute is het belangrijk dat deze voor iedereen duidelijk is. Vluchtwegen op het dak kunnen niet zomaar aangelegd worden. ASC Specials is gecertificeerd en kan een project volledig met keuringsrapport opleveren. ASC is ook uw ideale partner als het gaat om het keuren van kooiladders, gevelladders en andere klimmaterialen of vluchtroutes voor o.a.. verzekeringsdoeleinden of bouwbesluit verplichtingen.

Regelgeving vluchtroute

Gemeenten controleren periodiek bij gebouwen en bedrijven of er wordt voldaan aan de eisen voor brandveiligheid. In de meeste gevallen is dit de brandweer. De brandweer kan ook worden gecontacteerd voor adviezen. Afhankelijk van het gemeentelijk beleid wordt de intensiteit van het toezicht bepaald. Wanneer er maatregelen getroffen dienen te worden komt ASC Specials in beeld. Een vluchtroute is verplicht en wordt omschreven als een route bestemd voor een persoon die eindigt op een veilige plaats. In afdeling 2.12 van het bouwbesluit staan alle toelichtingen omtrent vluchtroutes.

Offerte voor een vluchtroute constructie

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, gif, xls, xlsx, txt, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 20.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   

  Expert in aluminium vluchtroute constructies

  Vluchtroute realisatie

  Wilt u een vluchtroute realiseren vanaf de buitenkant van uw gebouw of woning dan kunt u bij ASC specials zeker terecht. Wij bieden vluchtroute constructies voor elk soort gebouw, van woning tot bedrijfspand en van kantoor tot loods. 

  Naast een breed assortiment Aluminium maatwerk zijn kooiladders, vluchtladders en/of brandladder ook verkrijgbaar bij ASC Specials. Wij hebben standaard vluchtroute oplossingen in het assortiment. maar het is ook mogelijk een maatwerk vluchtroute oplossing geheel naar wens te ontwerpen en produceren. Alle constructies kunnen worden gekeurd onder EN1004/EN2718/EN1808/EN2770/EN363 en NEN2484 keurmerken. Een gecertificeerde vluchtroute constructie met de juiste keurmerken is dus geen enkel probleem.

  Vanaf idee en ontwerp, tot aan volledige montage, produceren en certificering. Omdat wij gebruik maken van de beste grondstoffen en machines, kunnen wij de veiligste vluchtroute oplossingen in omloop produceren.

  Sinds 1994 zijn wij specialist en vooruitstrevend producent van o.a. vluchtroute constructies . Wij kunnen iedere vluchtroute oplossing voor iedere situatie ontwerpen, produceren en monteren. Laat u ontzorgen door dé specialist in aluminium maatwerk. Naast vluchtroutes bent u bij ons ook aan het juiste adres voor kooiladders, dakbeveiliging, bordestrappen, uitwijkconsoles, overstapbordessen en meer.

  Kiest u voor ASC Specials, dan bent u verzekerd van:

  • Service
  • Snelheid
  • Innovatie
  • Topkwaliteit
  • Eerlijke prijzen

  Interesse in ons aluminium oplossingen? Contact onze specialisten via +31 (0)76 – 541 30 19 of vraag direct een offerte aan.  Omdat wij gebruik maken van de beste grondstoffen en machines, kunnen wij de veiligste vluchtladders produceren. Wij produceren snel en effectief, zodat u profiteert van de beste kwaliteit/prijs verhouding.